کرونا به داد این کسب و کارها رسید

طبق یک پژوهش حدود نیمی از مشاغل کوچک خدماتی، حرفه ای، تجاری و صنعتی اعلام می دارند که کسب و کار آنها با وجود تعطیل شدن مشاغل در اثر بیماری کووید ۱۹ کاملا فعال و روبه رشد بوده است.

به گزارش تحریریه، شیوع بیماری کووید ۱۹ بدون شک باعث تغییر چشم انداز نحوه تعامل شرکت ها با یکدیگر، با نیروی کار و با مصرف کنندگان شده است. اکنون که بیشتر از یک سال از زندگی با این بیماری می گذرد، نتایج تعدادی از نظرسنجی ها حاکی از چگونگی تاثیر کرونا بر طیف گسترده ای از مشاغل است.

شرکت «کبیج» (Kabbage) اخیرا یک مطالعه دقیق در مورد روند بهبود دوباره کسب وکار و مشاغل منتشر کرده است. این بررسی دقیق نشان می دهد ۵۷ درصد از مشاغل کوچک با وجود تعطیلی مشاغل به دلیل شیوع کرونا کاملا فعال هستند. این مطالعه همچنین یافته های جالب دیگری نیز دارد زیرا روند بهبود در چندین صنعت از جمله تولید، رستوران، خرده فروشی، ساخت و ساز، مراقبت های بهداشتی و غیره را نیز پیگیری می کند.

معیارهای کلیدی عملکرد کسب و کارهای کوچک از طریق مواردی همچون شمارش تعداد کارگاه ها و تعداد نیروی کار آن ها، درآمد کل، سود، استراتژی های آنلاین و همچنین چشم اندازهای آینده بررسی می شود. کبیج یک شرکت آنلاین فناوری مالی مستقر در آتلانتا پایتخت جورجیا است. این شرکت بودجه را مستقیما از طریق یک بستر خودکار برای وام به مشاغل کوچک و مصرف کنندگان تامین می کند.

«کاترین پترالیا» بنیانگذار کبیج می گوید، طبق گزارش روند بازیابی کسب و کارهای  کوچک مشخص شد که ۴۹  درصد از مشاغل کوچک در خدمات حرفه ای و تجاری، از جمله صنعت تولید می گویند که تجارت آنها با وجود تعطیل شدن مشاغل برای بهبود بیماری کووید ۱۹ کاملا فعال است.

چگونگی سرمایه گذاری این مشاغل در فناوری های دیجیتال تا حدودی شگفت انگیز است. پترالیا می گوید: «در حالی که همه گیری، مشاغل سایر صنایع را مجبور به افزایش عملیات دیجیتالی خود کرده است اما ۴۸ درصد از مشاغل این گروه می گویند که عملیات دیجیتالی آنها مانند قبل از همه گیری باقی خواهد ماند. موضوعی که نشان می دهد سطح عملیات دیجیتالی در این مشاغل از قبل کافی و مناسب بوده است».

دلیل نتیجه گیری این چنین پترالیا چیست؟ به طور خاص، ۵۲ درصد از مشاغل این گروه بر این باورند که آن‌ها بیش از همیشه نسبت به استفاده از فن‌آوری‌های جدید مشتاق و آماده جایگزین کردن سیستم‌های قدیمی هستند، یک حرکت حیاتی برای بسیاری از کسب و کارها، از جمله تولید کنندگان، تا در آینده بتوانند با این انعطاف‌پذیری در عرصه رقابت باقی بمانند. وی می گوید: «بیش از نیمی از مشاغل این گروه معتقدند که در صورت بروز یک بیماری همه گیر دیگر هم آمادگی خواهند داشت».

پترالیا توضیح می دهد، خبر خوب این است که تولیدکنندگان یاد گرفته اند در برابر شرایط نامعلوم چابک باشند. او می گوید: «داده‌ها نشان می‌دهند که فن‌آوری‌های جدید مانند اتوماسیون در میان تولید کنندگان برای کاهش هزینه‌ها و محافظت از کارگران برای حرکت به جلو مهم هستند. کووید ۱۹ اختلالات منحصر به فردی را در زنجیره تامین برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است. داده ها حاکی از آن است که این چالش ها ممکن است در جهان پس از همه گیری نیز ادامه داشته باشند.

مطالعه اخیر «گارتنر» یک موسسه تحقیقاتی آمریکایی، از بیش از ۱۳۰۰ زنجیره تامین حرفه ای نشان داد که ۸۷ درصد از پاسخ دهندگان قصد دارند ظرف دو سال آینده در زمینه انعطاف پذیری زنجیره تامین سرمایه گذاری کنند. برای اطمینان از ادامه فعالیت، مشاغل کوچک بسیار انعطاف پذیر و بسیار خلاق هستند و تولیدکنندگان بزرگ نیز برای تامین نیازهای مشتریان و یا تعیین انتظارات بر اساس آن، باید سازگاری مشابهی داشته باشند تا اقتصاد به وضعیت پیش از شیوع کرونا برسد».

پایان/

۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۰۲:۰۰
کد خبر: 9561

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 4 + 6 =

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 3
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • IR ۰۵:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۵
      0 0
      من که بدبخت شدم..با ۱۵تا نیرو تعطیل شدیم بطورمامل..با شصت میلیون خسارت!
    • IR ۰۷:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۵
      0 0
      البته داروخانه ها از ورشکستگی نجات پیدا کردند!!
    • علی IR ۰۷:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۵
      0 0
      هیچکس مثل مسافرکشها مخصوصا سواریهای بین شهری سود نکردند تومنی 5 تومن قیمتهارو کشیدند بالا و به جای سه نفر دو نفر سوار میکنند و کرایه 10 نفرو میگیرند .